Portalblau, també a l’hivern

0
1392

Les actuacions de la cantant Judit Neddermann, del cantautor Cesk Freixas i el concert maridat del grup Monstre _amb vins del celler Vinyes dels Aspres_ formen part de la primera programació del Portalblau d’hivern


 

El festival Portalblau de l’Escala, que se celebra els mesos de juliol i agost, programa per primer cop un cicle d’actuacions de gener a març per reforçar la programació cultural hivernal del municipi empordanès. Les actuacions de la cantant Judit Neddermann, del cantautor Cesk Freixas i el concert maridat del grup Monstre -amb vins del celler Vinyes dels Aspres- formen part de la primera programació del Portalblau d’hivern.

El cantautor Cesk Freixas obrirà la programació el 26 de gener amb un concert que formarà part dels actes commemoratius dels bombardejos que va patir l’Escala durant la Guerra Civil. Aquest 2019 el cantautor penedesenc commemora el seu quinzè aniversari damunt dels escenaris. I ho fa presentant el setè treball de la seva trajectòria: Festa major. Per altra banda, Judit Neddermann actuarà per primer cop al festival Portalblau, el 16 de febrer, per interpretar els temes de l’àlbum Nua. El primer cicle del Portalblau d’hivern es tancarà el 30 de març amb el concert del grup Monstre, un duet del Bages, que va fer els seus primers passos adaptant al català grans temes de la música universal amb el nom de Filferro. Els seus vídeos ràpidament van acumular milers de visites. Totes les actuacions tindran lloc a l’Alfolí de la Sal, a partir de les 21.30 h. Les entrades ja són a la venda al web del festival.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li