Portalblau aborda el drama dels refugiats i la cultura mediterrània

0
1475

S’ha programat una conferència a càrrec de l’activista Sara Montesinos i el fotoperiodista Martí Albesa; una intervenció a la platja de l’artista Marc Sellarès; el concert Orpheus XXI, format per refugiats i ideat per Jordi Savall, i una xerrada amb l’històric corresponsal de La Vanguardia a l’Orient Mitjà, Tomàs Alcoverro, titulada «Entre Barcelona i Beirut, dues vores del Mediterrani»


Portalblau: música, circ, poesia, teatre i reflexió amb una mirada mediterrània. I, també, solidària, especialment sensible amb el drama dels refugiats. El festival de l’Escala, que arriba a la 12a edició de l’11 de juliol al 9 d’agost, ofereix dos concerts a les ruïnes d’Empúries: Alfred García i Paco Ibáñez. Els artistes que pujaran a l’escenari de la Mar d’en Manassa seran Pau Riba, en la gira de 50 anys del disc Dioptria; Marc Parrot, que presenta l’espectacle Refugi, i Anna Roig & Àlex Cassanyes, amb un repertori de la cançó francesa i acompanyats per la Big Band Project.

CICLE DO RE VI. El cicle que marida música i vi comptarà amb dues compositores empordaneses a l’Alfolí de la Sal: la pianista Clara Peya i la cantautora rosinca Rusó Sala.

SOLIDARITAT. Entorn del drama humanitari dels refugiats, s’ha programat una conferència a càrrec de l’activista Sara Montesinos i el fotoperiodista Martí Albesa; una intervenció a la platja de l’artista Marc Sellarès; el concert Orpheus XXI, format per refugiats i ideat per Jordi Savall, i una xerrada amb l’històric corresponsal de La Vanguardia a l’Orient Mitjà, Tomàs Alcoverro, titulada «Entre Barcelona i Beirut, dues vores del Mediterrani».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li