Polígons de referència a Vilamalla

0
1279

Els polígons Pont del Príncep i Empordà Internacional reben el certificat Polígon Empresarial de Qualitat


Doble celebració a Vilamalla, més concretament a la seva zona industrial. Dijous passat, la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE), de la qual PIMEC n’ostenta la presidència, va lliurar el distintiu Polígon Empresarial de Qualitat a dos polígons de la localitat alt-empordanesa: el Polígon Pont del Príncep i el Polígon Empordà Internacional. Es tracta d’un reconeixement excepcional, tenint en compte que són els primers guardons que l’associació entrega a la demarcació gironina. En l’àmbit català només se n’ha lliurat un més, mentre que en clau estatal se n’han repartit un total de dotze.

En concret, aquesta certificació s’atorga tenint en compte determinats aspectes sobre la qualitat, l’aposta mediambiental i les comunicacions dels equipaments. Està impulsada i concedida per la CEPE, i compta amb la verificació d’AENOR, així com amb el certificat de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació.

Com va assenyalar l’alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, «des de l’Ajuntament sempre s’ha treballat per les zones industrials». «En aquests moments hi ha al voltant de 200 activitats instal·lades, així com moltes altres de previstes, i al voltant de 4.000 treballadors», va afegir Álvarez, que també va subratllar que han treballat els últims tres anys per a l’obtenció d’aquest segell distintiu, i que la feina, a partir d’ara, «és mantenir-lo».

Per la seva banda, el vicepresident de CEPE i també director gerent de PIMEC, David Giménez, va recalcar que «qui guanya aquesta bandera —en referència al distintiu que evidencia el segell de qualitat d’un polígon— és perquè té un projecte realment sòlid». Segons va explicar el mateix Giménez, aquest distintiu cada vegada està adquirint més notorietat, fins al punt que, per primera vegada, està essent valorada pel Ministeri d’Indústria.

UN «MODEL DE COOPERACIÓ». A l’acte del lliurament del distintiu de CEPE als polígons vilamallencs també hi va ser present el president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, que va destacar que «això que s’està fent, aquesta unió d’entitats locals, comarcals i provincials amb el teixit econòmic, s’està fent bé». «Vilamalla és un model de cooperació davant dels reptes que venen, que són ingents, però també davant de les oportunitats que arriben, que també són ingents», va exposar Cornellà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li