Policia Local i Protecció Civil feliciten els infants que fan anys en ple estat d’alarma

0
1329

Són els mateixos agents els qui consulten al padró municipal si és l’aniversari d’algun menor del municipi


La Sara, l’Elna, l’Adnan, l’Angela, la Irache, en Max, la Nadine Rebeca, en Youssef, l’Arantxa i en Dayro Jesús són deu infants jonquerencs que han fet anys en ple estat d’alarma. Arran del confinament, no ho han pogut celebrar amb els seus amics, i ni tan sols amb els avis i cosins; però almenys divendres es van endur una sorpresa molt especial: la Policia Local i els equips de Protecció Civil de la Jonquera els van anar a felicitar a davant de casa seva. S’hi van presentar a toc de sirena i amb els llums dels cotxes patrulla encesos i, després de cridar els seus noms a través del megàfon, els van posar la cançó d’Anys i anys (impulsada pel Club Súper 3) entre els aplaudiments de tots els veïns, que havien sortit a les finestres i balcons per mirar què passava.

Amb aquesta iniciativa –que s’ha impulsat a diversos municipis catalans–, Policia Local, Protecció Civil i Ajuntament volen que «els infants puguin sentir-se especials durant el dia del seu aniversari malgrat la situació d’emergència sanitària que viu tot el país». Ho explica l’alcaldessa, Sònia Martínez, que afegeix: «Sabem que els més petits també pateixen les conseqüències d’estar tancats a casa i no poder fer vida normal, i petites accions com aquestes fan que s’oblidin de tot el que passa al seu voltant.»

Per la seva banda, el cap de la Policia Local, Alonso Caballero, avança que, després de la primera ronda de felicitacions de divendres, a partir d’ara –i fins que s’acabi el confinament– aniran felicitant tots els menors jonquerencs que facin anys. Seran ells mateixos els qui consultaran el padró municipal i, quan sigui l’aniversari d’algun nen o nena, contactaran (prèviament) amb els pares o els tutors per oferir-los aquesta possibilitat. «En principi tots hi estan d’acord, i amb tot el que estem vivint penso que és una bona idea», conclou Caballero.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li