Poderós paper

0
1024

Existeixen diferents opcions a l’hora de decorar les parets de la llar, però sens dubte actualment el paper decoratiu ha guanyat molts adeptes gràcies a la millora de la durabilitat i els dissenys que hi ha al mercat. Torna la moda d’emmpaperar la casa i nosaltres us ajudem a descobrim quins tipus de paper són els més coneguts i les seves característiques. I és que mai se’n sap prou!

▪ El paper de revestir. És ideal per col·locar com a base abans de pintar o afegir un altre paper pintat a sobre. És molt important quan les parets estan en mal estat i es recomana utilitzar-ne un de gruix mitjà per garantir la seva durabilitat.
▪ El paper de vinil. És de fàcil col·locació i el seu gran avantatge és que es pot netejar ja que està format per una capa de paper i una exterior de vinil.
▪ El paper de vellut. Aquest paper té estampats de vellut. És complicat d’instal·lar i requereix una base de paper prèvia.
▪ El paper de suro destaca per les seves propietats aïllants i la seva calidesa.
▪ El paper decorat és una gran alternativa ornamental perquè ofereix múltiples dissenys i colors per escollir. Normalment té una capa de vinil que permet la seva neteja.
Pel que fa a parets, les dues grans alternatives són pintar o empaperar. 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li