Pluja de metalls locals al català de pista coberta

0
2125

Els atletes del Club Atletisme Ventalló i el Club Atletisme Figueres van destacar a Sabadell


 

L’atletisme local es va fer notar el cap de setmana passat en el Campionat de Catalunya de pista coberta que es va fer a Sabadell. Representant el Club Atletisme Ventalló hi havia Gerard Guixeres, que es va proclamar campió català en salt d’alçada amb una millor marca personal d’1.77. En aquesta mateixa categoria també hi havia Júlia Font (7a en 60 m i bitllet per disputar l’Estatal); Aina Pedrol i Judit Alemany. A sots-14, per la seva banda, el club ventalloní es va penjar un total de 4 metalls: una plata (Marc Fernández en els 60 m) i tres bronzes (Paula Reyes en els 60 m i salt de llargada i Adrià Framis en els 60 m). Les actuacions a sots-14, on tots els atletes van assolir millors marques personals, van fer que el club alt-empordanès obtingués el cinquè lloc del campionat.

D’altra banda, els qui també van destacar van ser els esportistes del Club Atletisme Figueres, que es van penjar un parell de metalls: Pau Mora va guanyar l’or en els 600 m lliures amb una marca que el situa en el primer lloc del rànquing espanyol, i Abril Pallisera va ser bronze en els 60 m. També van participar Dounia Routbi i Roger Ferrer, que van obtenir la mínima per disputar l’Estatal, així com Jana Brusés o Òscar Rodríguez, a qui una lesió li va impedir disputar la final.

PEP BOSSA, 8È D’APANYA. D’altra banda, durant el cap de setmana passat també es va celebrar, a Antequera, el Campionat d’Espanya de pista coberta sots-18, una competició on va destacar Pep Bossa (CAF), vuitè en 60 m. A la cita també hi van participar Yassir El Boussettaoui (60 m i 400 m) i Irian Padullés (60 m).

NOMS LOCALS A LES ELECCIONS. Fora de les pistes i de l’àmbit merament competitiu, aquest dissabte se celebraran les eleccions per escollir el nou president de la Federació Catalana d’Atletisme. L’actual màxim responsable, Joan Villuendas, haurà de pugnar amb la candidatura de Mercè Rosich, que compta en la seva junta amb noms destacats de l’atletisme local com Elena Poquet (CA Ventalló) o Lis Majó (CAF).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li