Pla per recuperar locals comercials buits de la ciutat

0
729

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha atorgat una subvenció de 7.000 euros a l’Ajuntament de Figueres perquè faci una diagnosi comercial de la ciutat que inclogui una estratègia per recuperar locals comercials buits


La imatge d’un nucli urbà amb locals comercials buits és cada vegada més freqüent, malauradament. Amb la pandèmia la tendència s’està accelerant i s’ha de fer front a aquest problema. Per això, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha atorgat una subvenció de 7.000 euros a l’Ajuntament de Figueres perquè faci una diagnosi comercial de la ciutat que inclogui una estratègia per recuperar locals comercials buits.

El projecte, en el marc del Programa de suport als municipis en l’àmbit del comerç i de l’artesania, es promourà des de la regidoria de Comerç, encapçalada per la regidora Ester Marcos. La diagnosi comercial es durà a terme durant aquest últim trimestre del 2020 i les accions per a la reobertura de locals comercials que actualment estiguin buits s’impulsaran al llarg del 2021. Aquesta és una de les mesures que forma part del Pla de reactivació econòmica municipal de Figueres post-Covid-19, el qual està integrat per accions orientades a donar suport als més afectats per la situació econòmica i social, a donar seguretat a empresaris i clients, a reactivar el consum, a establir noves estructures per facilitar el canvi econòmic, a impulsar noves formacions per augmentar la competitivitat d’empreses i treballadors, a diversificar el model econòmic actual i a reforçar els sectors més forts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li