Pla d’accions per la recollida de residus, reciclatge i neteja

0
596

L’Ajuntament de Roses crea un grup de treball per encarar el seguiment i la millora dels serveis de neteja a la població costanera


«És un fet conjuntural que hem d’afrontar, però sense oblidar un debat molt més de fons que hem de tenir com a poble i com a societat, que és que la nostra manera de consumir i de generar i gestionar residus s’haurà d’acabar repensant perquè a llarg termini no serà sostenible», explica l’alcalde de Roses, Joan Plana, fent referència a la problemàtica en matèria de reciclatge i abocament de deixalles a la via pública. És per això que l’Ajuntament de Roses ha impulsat una comissió per definir accions que permetin avançar «cap a una Roses més neta, sostenible i compromesa amb el medi ambient», desgranen fonts del consistori. Aquesta comissió està integrada per responsables polítics i tècnics de les diferents àrees municipals, l’empresa municipal ROSERSA i la concessionària del servei de neteja a Roses, FCC.

ROSES RECICLA MENYS. Actualment, el 30% de les deixalles que es dipositen als contenidors de reciclatge no corresponen a la fracció correcta, provocant greus pèrdues mediambientals, així com un important encariment del servei per a l’ens.

PLA D’ACCIONS. Preveu diferents mesures que s’aplicaran a partir d’ara, com revisió de la recollida comercial, campanyes o reformes d’ordenances municipals, entre altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li