Pista de gel i mercat fins a Reis

0
1903

Aquest dissabte s’ha encès l’enllumenat nadalenc de la ciutat amb les 278 figures dalinianes


 

De ben segur que per molts és la novetat més destacada de cara a les festes de Nadal. Figueres recuperarà la pista de patinatge a la ciutat «per potenciar» la dinamització comercial durant la campanya de Nadal. La instal·lació estarà situada a la plaça de Josep Pla i funcionarà des del 6 de desembre fins al 6 de gener. A més, per patinar es podran aconseguir descomptes amb les compres als comerços de la ciutat. L’anunci el van fer divendres passat els representants de l’Ajuntament i de l’Associació Comerç Figueres.

MERCAT. L’altra acció destacada és el mercat de Nadal, que s’inaugurarà aquest divendres, i aquest any, com a novetat, no tancarà fins al 5 de gener. Hi haurà 25 expositors repartits en 28 casetes de fusta. El mercat tindrà productes enfocats a l’època de Reis un cop passat el Nadal. Paral·lelament, hi ha programades més de 20 activitats amb diversos tallers infantils i per a adults. Durant l’acte d’inauguració del mercat de Nadal, que tindrà lloc dissabte, hi haurà una cantada de la coral Tramunt.Cor, un taller de boles amb desig i microteatre.

L’ENLLUMENAT. Des de dissabte al vespre Figueres ja tĂ© en marxa els llums de Nadal amb les 278 figures dalinianes incloses. Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’acte de l’encesa amb les corals de l’Escola Sant Pau i l’Institut Muntaner, amb l’acompanyament de Pere Puig. D’altra banda, es mantenen un any mĂ©s les visites guiades familiars NadalĂ­, i les reserves es poden fer a la pĂ gina web turisme@figures.org. Aquesta iniciativa consisteix en un passeig que transporta al mĂłn daliniĂ  i a la mĂ gia de Nadal per conèixer la història que s’amaga darrere les figueres i descobrir com el geni DalĂ­ es va inspirar per dibuixar-les.

Finalment, una altra de les novetats d’enguany arribarà amb els Reis d’Orient. L’anunci que ha fet l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, a través de les xarxes és prou clar: Aquest any «els Reis arriben renovats». No hi haurà «betum».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li