Petició per millorar la neteja i la seguretat a l’estació de busos

0
584

L’alcaldessa de Figueres ha enviat una carta al conseller de Territori perquè pressioni la concessionària de l’espai


L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha enviat una carta al conseller de Territori, Damià Calvet, demanant-li que exigeixi a la concessionària de l’estació de busos que mantingui netes les instal·lacions i que hi posi vigilància. L’alcaldessa es dirigeix a Territori «com a propietari de l’equipament».

A la missiva, Lladó assegura que l’equipament acumula «anys de deixadesa» i «manca d’atenció». Es demana també que «vetlli per la seguretat en tot el recinte». En aquest sentit, posa com a exemple els gestors de l’estació del tren convencional, on hi ha vigilants de seguretat. Lladó recorda que es tracta d’un equipament ubicat «al cor de la ciutat» i que «aquesta porta d’entrada no pot estar en les condicions que està actualment». «La imatge és inacceptable i intolerable», afirma l’alcaldessa.

Un altre argument que s’exposa a la carta és que des de l’Ajuntament de Figueres es treballa per mantenir la ciutat neta, per promocionar-la turísticament i comercialment, per reivindicar tots els elements culturals i patrimonials i s’afegeix que «no pot ser que l’estació tingui aquesta imatge».

QUEIXES. Els usuaris de l’estació, i especialment els veïns del barri, fa temps que es queixen de problemes de seguretat i civisme. De fet, alguns han muntat patrulles per combatre-ho. Malgrat això, l’Ajuntament va defensar fa unes setmanes que era el barri «amb més policies» i va vincular l’incivisme amb els sensellar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li