Petersen dona el tret de sortida a la 30a SchubertĂ­ada

0
1069

El cicle ha programat en l’edició d’enguany més concerts que mai, vint-i-dues actuacions fins al 27 d’agost, repartides entre la Canònica de Vilabertran i l’espai Misteri de la Deu de Vilajuïga.


 

La soprano Marlis Petersen i el pianista Stephan Mattias Lademann van debutar el passat dijous al vespre a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran per inaugurar la 30a edició de la Schubertíada, un festival destinat a divulgar l’obra de Franz Schubert i altres autors contemporanis. Petersen i Lademann van recuperar obres d’autors coneguts com ara Johannes Brahms i Richard Strauss, tot i que també s’han escoltat compositors menys coneguts com ara Karl Weigl, Hans Sommer o Max Reger.

El cicle ha programat en l’edició d’enguany més concerts que mai, vint-i-dues actuacions fins al 27 d’agost, repartides entre la Canònica de Vilabertran i l’espai Misteri de la Deu de Vilajuïga. La propera actuació serà avui dimarts a les 20.30 a la Canònica amb la mezzosoprano Catriona Morison, acompanyada per Ammiel Bushakevitz al piano i Lara Fernández a la viola. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li