Peralada celebra els 27 anys de la Mostra Gastronòmica

0
1234

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 14 d’octubre. Els tiquets, amb un cost de 20 euros, es poden adquirir al Centre de Turisme Sant Domènec


 

L’Ajuntament de Peralada i el col·lectiu de les Mestresses de Peralada amb la col·laboració de comerços i restauradors del municipi i la comarca, organitzen la 27a Mostra de Gastronomia Empordanesa, que se celebrarà el proper diumenge 14 d’octubre del 2018, al Centre Social de Peralada.

EL CONCURS. La mostra consisteix en un concurs dels anomenats platillos -que poden ser tant d’ànec, pollastre, perdiu, xai, porc, vedella o peix com de verdures i bolets, entre altres- i postres -de crema catalana, pomes al forn o farcides o de pastisseria en general-. El concurs està destinat a cuiners i cuineres no professionals i es va crear amb la voluntat de recuperar de plats de cuina tradicional empordanesa. La diada començarà a les 12h amb l’exposició dels plats presentats i, seguidament al passeig de La Principal de Peralada hi haurà activitats fins a l’hora de dinar. El jurat donarà a conèixer el veredicte després de l’àpat. Els guardons d’enguany estan elaborats per l’artista peraladenca Gemma Clos. S’acabarà la jornada amb un ball a càrrec de Jordi Rubau.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li