Passió pel blanc pur

0
823

Dos cossos geomètrics idèntics superposats donen forma a aquest dúplex d’anguloses i allargades proporcions. Les mancances d’il·luminació que hi ha a algunes zones de la casa se solucionen amb la presència mínima de mobles i la utilització del color blanc.
Les dues plantes queden comunicades per una escala. La zona de dia i dues habitacions ocupen la primera planta; i la zona de nit, la segona. Totes dues tenen als extrems unes grans finestres de portes corredisses obertes a terrasses que emplenen de llum les estances.
El blanc omnipresent contrasta la seva fredor amb la calidesa del terra, una tarima de roure americà present a tota la casa, inclosos els banys. L’arquitectura de la casa és un element clau en la configuració de l’estètica. Els volums i angles generats per les parets aixecades a l’escala, el vidre que obre la planta superior i les parets contribueixen a una sensació d’austera modernitat.
Una gran porta corredissa aïlla la cuina de la sala d’estar. Els panells de fusta lacada en blanc mate que cobreixen les parets de tot l’habitatge es converteixen en armaris encastats que recorren la zona del menjador i de la cuina.
L’habitació principal i el bany estan en una única estança i funcionen com un gran apartament independent. L’estil segueix les mateixes pautes que la planta baixa. El color blanc i la fusta hi són presents. També aquí es van instal·lar mobles contenidors, completament integrats a les parets de panells blancs. La zona del tocador i de la banyera es comuniquen amb l’habitació i la terrassa a través de panells fixos de vidre transparent. Un espai que també aposta pels volums i materials en un entorn sobri i depurat. Es respira tranquil·litat, ordre i puresa. A més a més, el blanc amplia els espais d’aquest habitatge. 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li