PassadĂ­s per connectar i ordenar itineraris

0
430

L’obra forma part del paquet de mesures que la Fundació Salut Empordà ha posat en marxa arran de la covid-19


L’Hospital de Figueres va inaugurar la setmana passada el nou passadís cobert exterior que connecta l’edifici est, l’entrada principal i les consultes externes. L’obra forma part del paquet de mesures que la Fundació Salut Empordà ha posat en marxa arran de la covid-19. Els treballs, que han costat 140.187 euros, serviran per minimitzar la circulació de persones per l’interior de les instal·lacions sanitàries. A la vegada, també permet millorar l’atenció a l’usuari i ordenar els itineraris entre els diferents serveis i edificis de l’Hospital.

A més de la construcció del passadís, el projecte ha inclòs el canvi d’ubicació de la capella i de dues sales de reunions i docència per a professionals i estudiants.

La nova obra clarifica la circulació per l’interior de l’Hospital. Es pot evitar l’encreuament de pacients ingressats, professionals i usuaris; garanteix atenció continuada i directa als usuaris en els diferents punts d’informació, permet controlar millor l’accés a les plantes d’hospitalització i ordena les entrades als serveis de l’Hospital de dia i de Rehabilitació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li