Participació local a un «fred» Campionat d’Espanya

0
903

Malgrat que les dues joves gimnastes locals van complir amb l’objectiu marcat, el d’acabar classificades a la meitat del rànquing, les sensacions no van ser del tot positives: els errors puntuals i els nervis van jugar una mala passada


 

Dues atletes del Club Gimnàstica Rítmica Figueres, la Clara Sabater i la Daniela Sedero, van viatjar fins a Alfafar, a València, per participar al Campionat d’Espanya, una competició que es va celebrar de manera atípica a causa de les restriccions a causa de la Covid-19. «Ha estat una temporada molt estranya i el campionat també, sense públic, molt fred», valora la directora del club empordanès, Gemma Torrent.

Malgrat que les dues joves gimnastes locals van complir amb l’objectiu marcat, el d’acabar classificades a la meitat del rànquing, les sensacions no van ser del tot positives. En aquest sentit, els errors puntuals i els nervis van jugar una mala passada i van perjudicar el bon paper de les empordaneses, que van haver de competir, com la resta de participants, enmig d’uns horaris i unes circumstàncies singulars. A València també hi havia la Itziar Pinart com a gimnasta suplent.

Com explica Torrent, l’experiència a l’estatal esdevindrà important per agafar «rodatge» i preparar així el Campionat d’Espanya de Conjunts, que se celebrarà al desembre. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li