Ordis ho té tot a punt per la quinzena Fira de l’Ordi i del Tractor d’Època

0
1548

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 19 de maig i des de la comissió de la fira han organitzat diferent activitats al llarg del dia


 

Aquest diumenge, Ordis festejarà la 15a edició de la Fira de l’Ordi i del Tractor d’Època amb diferents activitats per a tots els gustos i edats. Enguany es durà a terme el diumenge 19 de maig, i des de la comissió de la fira han organitzat diferents activitats que es desenvoluparan al llarg del dia. La fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ordis, la Diputació de Girona i les empreses Garcia de Pou i Blockporta, patrocinadors de la fira.

DURANT TOT EL DIA. Els carrers i les places del poble estaran decorats i ambientats amb la temàtica de la fira i a més hi haurà una exposició de maquinària agrícola i de tractors d’època. D’altra banda, durant tot el dia al nucli del poble hi haurà diferents parades d’artesania i també de productes de la terra, a banda del mercat local d’intercanvi o de venda de segona mà. També hi haurà servei de bar i parada de creps.

TALLERS D’OFICIS. Per tal que la mainada conegui les seves arrels, la comissió de la festa ha programat diferents tallers relacionats amb els oficis, com ara el de picapedrer, ferrer, fuster, tints naturals i teler de roba. També hi haurà diferents activitats lúdiques per a petits i més grans, així com exposicions sobre el canvi climàtic i l’energia.

BIRRATAST. L’organització programa, un any més, el Birratast, és a dir, la degustació de cerveses artesanes de la fira, que enguany arriba a la 7a edició.

HORARIS. Destaquen que a les 11.30 h es farà l’engegada de tractors antics i a les 17 h el concurs del Pagès de Ferro, que es farà a la pista.

A banda, a les 14 h començarà el dinar popular, que comptarà amb un menú de musclos a la marinera, calamars a la romana, una arrossada, beguda i postres. Cal apuntar-s’hi abans del 16 de maig a Cal Fuster.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li