Operació Setmana Santa amb àrees de servei renovades

0
1293

Entre altres mesures, amb el pla es van reforçar els recursos tècnics i de personal de l’AP-7 per millorar els serveis als usuaris


 

Coincidint amb els operatius de sortida i de retorn de les vacances de la Setmana Santa, la companyia del grup Abertis Autopistas va aplicar un dispositiu de seguretat viària a la seva xarxa catalana. Entre altres mesures, amb el pla es van reforçar els recursos tècnics i de personal de l’AP-7 per millorar els serveis als usuaris. I un dels punts calents va ser la Jonquera, ja que les obres que la concessionària francesa ASF està fent a la zona fronterera des de finals del 2018 van dificultar la circulació. Els treballs mantenen anul·lat un carril en sentit nord i, a més, els dos carrils que hi ha en sentit sud s’han fet més estrets.

A banda, coincidint amb el dispositiu, Autopistas ha donat per acabades les obres que en els darrers mesos ha fet a les dues àrees de servei que té a l’Alt Empordà. Són les ubicades als termes municipals de Garrigàs i la Jonquera. A part de millorar i modernitzar els espais, s’hi han incorporat serveis com el wifi gratuït, una nova oferta gastronòmica, zones infantils, vendes d’última generació o un nou concepte de zona de banys per oferir una millor imatge i un servei afegit.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li