Oneja la polèmica

0
698

 La bandera estelada torna a onejar a la Rambla de Figueres. Aquest cop, però, amb un nou màstil just al costat de la bandera de la ciutat. La polèmica s’ha aixecat novament perquè el PP ha demanat a l’alcaldessa Marta Felip que “la retiri de manera immediata”. L’estelada es va instal·lar a principis d’aquest mes després del ple municipal que va aprovar donar suport al 27-S. Això significava també la llum verda per posar l’estelada a llocs emblemàtics de la ciutat.
La portaveu del PP, M. Àngels Olmedo, considera que “Figueres és una ciutat plural i com a tal aquesta pluralitat ha de ser respectada en tot moment pel Govern municipal”. Olmedo denuncia que “l’actual equip de govern sociovergent, amb les seves accions no respecta ni aquesta pluralitat ni la neutralitat dels espais públics de Figueres”.
El PP carrega especialment contra el PSC i Unió Democràtica, partits que acusa de “còmplices de l’ús partidista i a favor del procés separatista que l’alcaldessa, Marta Felip, i Convergència està fent dels espais públics de la ciutat, perquè formen part del Govern municipal que ho fa i amb el seu silenci ho permeten”.
Precisament en el ple municipal que donava suport a la moció de l’AMI i d’Òmnium Cultural tant Unió Democràtica com els regidors del PSC no van votar-hi a favor. Sí, però, que van facilitar l’aprovació de la moció amb l’abstenció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li