Olga Simarro: ‘A Roses hem estat una mica estancats i s’ha invertit mĂ©s en pedres que en pa’

0
2863

Olga Simarro Ă©s la candidata a l’alcaldia de Roses pel Partit Socialista de Catalunya


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
Malinvertit o invertit poc, per dir-ho aixĂ­… Penso que s’ha fet molt poca inversiĂł en educaciĂł, serveis socials i promociĂł econòmica. En aquests Ăşltims vuit anys hem estat una mica estancats, la inversiĂł ha sigut mĂ­nima i crec que hem invertit mĂ©s en pedres que en pa. Fa tres anys que tenim les mateixes partides pressupostĂ ries pel que fa a l’habitatge social. En aquest sentit estem estancats.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
Caldria augmentar la inversió a educació i serveis socials, sobretot. A Roses tenim més pobresa de la que ens pensem i cal crear llocs de treball. Per això cal invertir en promoció econòmica però sobretot en serveis socials, habitatges socials i ajudes socials. Cal elevar-ho molt.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
En aquests moments tothom ens vol per pactar [entre riures]. Penso que és una mica aviat per decidir res, ara estem molt motivats amb els resultats de les eleccions estatals i el bon paper del socialisme, però és aviat. A escala personal soc més de pactar amb les esquerres però pel que fa a l’àmbit municipal cal parlar molt, asseure’s amb tothom a parlar i esperar els resultats.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
Volem ampliar, sobretot, el pressupost i la inversió en serveis socials com l’habitatge i les ajudes. I tal com he dit, la creació de llocs de treball és el que més necessita el municipi per potenciar la seva promoció econòmica.

Com cal encarar el top manta?
És un gran problema i difícil, però no impossible. Si en altres poblacions s’ha aconseguit regular, aquí també es pot. Tothom té dret a menjar i treballar però dins d’un ordre. A Empuriabrava, per exemple, estan més regulats i penso que hauríem de trobar algun mètode per tal de regular la situació. Però sí que és un gran problema i necessitarem més seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li