Obres de millora al carrer Pi i Sunyer després de l’estiu

0
513

Els treballs que s’hi duran a terme embelliran i harmonitzaran aquest carrer comercial per on passegen un gran nombre de vianants, amb l’estètica dels carrers del casc antic que s’han anat renovant i condicionant al llarg dels darrers anys


El carrer Doctor Pi i Sunyer, en ple centre de Roses, transformarà la seva estètica amb la realització del nou projecte de reurbanització aprovat per l’Ajuntament. Les obres que s’hi duran a terme, que es preveu s’iniciïn després de la temporada d’estiu, embelliran i harmonitzaran aquest carrer comercial per on passegen un gran nombre de vianants, amb l’estètica dels carrers del casc antic que s’han anat renovant i condicionant al llarg dels darrers anys.

La pavimentació d’aquesta via comercial es mantindrà a un sol nivell per donar prioritat al trànsit de vianants, tot i que fent-ho compatible amb la circulació rodada dels vehicles de càrrega i descàrrega. Es milloraran també les diferents instal·lacions que presten els serveis bàsics al carrer. El pressupost de les obres és de 297.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li