Obres al carrer Bonaire fins Setmana Santa

0
819

El motiu d’aquestes obres Ă©s l’ampliaciĂł del nombre d’habitatges existents en aquest carrer de l’Escala


L’Escala ha iniciat els treballs de millora a les xarxes de serveis del carrer Bonaire. Les obres van començar la setmana passada i es calcula que no estaran enllestides fins Setmana Santa. La intenció de l’Ajuntament és que l’actuació s’hagi pogut acabar pels volts de les vacances de Pasqua.

El motiu d’aquestes obres és l’ampliació del nombre d’habitatges existents en aquest carrer. Això fa indispensable ampliar la xarxa de clavegueram. Aprofitant l’obertura del carrer s’ha decidit també crear una xarxa de recollida d’aigües pluvials i millorar la canalització d’aigua potable.

AFECTACIÓ DE TRÀNSIT. Mentre durin les obres, la circulació en aquest carrer estarà restringida. Només els veïns hi tindran accés, i se’ls donarà pas a través d’algun dels vials travessers, o fins i tot en sentit contrari a l’actual, en funció del punt en què s’estigui treballant en cada moment. Les obres al carrer Bonaire compten amb un pressupost de 45.000 euros.

L’actuació al carrer Bonaire se suma a altres iniciades aquest mes a l’Escala, com ara la del Parc de Camp dels Pilans. S’hi està construint una vorera i millorant els accessos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li