Obren una línia d’ajuts per arreglar espais privats d’ús públic del Juncària Parc Bosc

0
1391

Les subvencions podran ser de 100 euros per metre quadrat de superfície que faci l’espai que s’arranjarà, amb un límit de 20.000 euros per a les zones més petites de 400 m2, i de 50.000 euros per a les més grans


 

L’Ajuntament de Figueres ha obert una nova línia de subvencions per millorar diversos espais del barri del Juncària Parc Bosc que, tot i ser de titularitat privada, són d’ús públic. Més concretament, els ajuts es podran invertir en àrees compreses entre els carrers Cresques Elies, Doctor Ferran, Món Millor i Avinyonet. El dimarts de la setmana passada l’alcalde, Jordi Masquef, i els tècnics municipals d’Urbanisme es van reunir amb els veïns a l’espai cívic del Bon Pastor per donar-los tots els detalls.

Les subvencions podran ser de 100 euros per metre quadrat de superfície que faci l’espai que s’arranjarà, amb un límit de 20.000 euros per a les zones més petites de 400 m2, i de 50.000 euros per a les més grans. Permetran cobrir fins al 90% del cost total de les actuacions que s’hi hagin de fer. Una part dels diners s’abonaran abans de començar els treballs i la resta, un cop s’hagin acabat (i justificat). L’Ajuntament hi ha reservat una partida total de 85.000 euros, i totes les actuacions que se’n beneficiïn hauran d’estar executades abans de l’1 de juliol del 2019.

Els interessats poden presentar el formulari de sol·licitud corresponent a les oficines de l’OMAC fins al 30 de novembre, i la convocatòria es resoldrà el 30 de desembre. Si no hi hagués prou diners, es prioritzarien els projectes dels edificis més habitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li