Obren la convocatòria de la biennal d’art contemporani JCE

0
1240

El termini és fins al 12 de juny, a les 14h, s’ha d’entregar a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà de Figueres 


L’Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria de la biennal d’art contemporani de Joves Creadors Europeus (Jeune Création Européene) 2015-2017 per a vuit artistes. Aquest és un projecte de caire internacional d’arts visuals, liderat per l’Ajuntament de Montrouge (París) i que té com a objectiu donar a conèixer el treball de joves creadors i de promoure formes de diàleg i contactes europeus per mitjà de l’art contemporani i la cultura. Amb caràcter biennal s’organitza una exposició itinerant que es presenta successivament a diverses institucions culturals representants dels diversos països o nacions coorganitzadors d’aquest esdeveniment. Aquesta exposició es pot veure al Museu de l’Empordà i a la Casa Empordà, fins al 18 de juny.

Aquest concurs està adreçat a artistes emergents, residents a Catalunya nascuts entre l’1 de gener de 1982 i el 31 de desembre de 1999. La temàtica de les obres és lliure i s’emmarca en el camp de les pràctiques artístiques de les arts visuals contemporànies.

El termini de presentació de la documentació referent a les propostes presentades al concurs és el dia 12 de juny, a les 14 h. Els interessats hauran de presentar la documentació del projecte i la instància adjunta a aquestes bases a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li