Obertura de processos selectius de feina per l’estiu a Castelló

0
670

En total s’oferiran 14 places amb contractes de durada d’entre un mes i mig i tres mesos


L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha obert quatre processos selectius per cobrir llocs de treball durant l’estiu . Les instàncies es poden presentar fins el 20 d’abril i les tramitacions es fan a través de l’OMAC.

En total s’oferiran 14 places amb contractes de durada d’entre un mes i mig i tres mesos. Els llocs de treball disponibles són d’auxiliars informadors turístics, dinamitzadors esportius per a la platja d’Empuriabrava, agents cívics i agents de Policia Local interins. En xifres, es necessiten 5 agents cívics, 3 auxiliars d’informador turístic; 3 dinamitzadors esportius i 3 agents de Policia Local.

Poden accedir a les convocatòries les persones que ja han complert els 16 anys. Un requisit és tenir el títol de graduat escolar. La inscripció al procés selectiu té un cost de 20 €, que es pot pagar presencialment a l’OMAC, demanant una carta de pagament o fent una transferència bancària. Finalment caldrà estar pendent d’aparèixer al llistat d’admesos i superar una prova abans de presentar els mèrits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li