Oberta la convocatòria d’ajudes d’interès cultural

0
1425

Aquesta primera convocatòria, impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, té una partida pressupostaria de 20.000 euros, corresponent al romanent positiu de l’exercici anterior.


Fins al 31 de desembre a les 12 de la nit, es poden presentar totes les propostes culturals innovadores que es desenvolupin dintre de l’espectre comarcal. Aquesta primera convocatòria, impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, té una partida pressupostaria de 20.000 euros, corresponent al romanent positiu de l’exercici anterior. El conseller de Cultura, Josep Maria Bernils, destaca la importància de la iniciativa per «donar oportunitats a noves accions de tipus cultural a la comarca».

CARACTERÍSTIQUES. Seran vàlides totes aquelles propostes que prevegin, com a mínim, un 40% del pressupost del projecte finançat a través de recursos propis. Els projectes poden ser presentats per persones físiques o jurídiques així com per entitats sense ànim de lucre o associacions. Un dels criteris que es té en compte és la població d’on rau el projecte presentat, ja que els municipis petits acostumen a tenir més dificultats per convocar aquesta mena d’ajudes. En queden fora les programacions anuals de les entitats i associacions, ja que es vol premiar els projectes innovadors.

Les bases reguladores de la subvenció es poden trobar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.altemporda.org).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li