Núria Escarpanter: «No hi ha cap pacte electoral i serà així fins a la nit de les eleccions»

0
2118

Núria Escarpanter és la candidata a l’alcaldia de Llançà per Junts per Llançà


 

On ha malinvertit Llançà?
No estar al consistori fa que la meva valoració pugui ser més o menys objectiva, en el sentit que no me’n sento responsable. Potser s’ha apostat massa poc per la neteja viària i el reciclatge.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
A Llançà hi ha una manca important de civisme i penso que és un problema cultural, per això la meva aposta és millorar la neteja. Un altre punt fort serà fomentar l’oci nocturn, per tant, apostar pel jovent i recuperar el seu local.

Quin model turístic proposa?
Avui en dia ja oferim un munt d’activitats culturals i turístiques i, si som capaços de conservar el jovent, amb aquesta oferta de nit que comentava, ja serà immillorable.

Quina aposta cal fer per millorar l’entrada del municipi?
Des d’un inici la seva ubicació era allà on ara hi ha els semàfors, però crec que l’Estat proposa avançar la rotonda. És evident, però, que s’han de millorar totes les entrades de Llançà.

Què hi destinaria a l’espai de l’antiga residència de la gent gran?
Si Llançà aconsegueix disposar d’aquest entorn, la gent podrà gaudir d’uns jardins al mig del poble i la meva idea seria traslladar-hi el casal d’avis. Una altra idea seria convertir l’espai en museístic, Llançà mereix un museu de la tramuntana. També considero que podríem oferir alguns dels espais al sector privat, per tal que s’hi desenvolupessin projectes empresarials. Aquest entorn pot ser un pulmó pel municipi i pot donar molt de joc.

Amb qui pactaria per fer govern?
No hi ha cap prepacte electoral i serà així fins a la nit de les eleccions. Estic disposada a pactar absolutament amb tothom, sempre que cap dels partits no hagi manifestat obertament que no vol saber res de nosaltres. Ara per ara APL ja ho ha manifestat. Però com que somiar és gratis, a mi m’encantaria que Llançà ens donés la força suficient per governar amb estabilitat.

Destaqui’m dos dels projectes clau del seu programa electoral.
El més important són les persones, per tant, tot allò que afecti els llançanencs, com ara vetllar per la gent gran, apostar per l’espai d’oci nocturn, el geriàtric i el centre de dia. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li