Núria Escarpanter ja és la primera alcaldessa de Llançà

0
639

Tal com estava previst, Escarpanter va obtenir els vots dels tres regidors del PCS i dels tres de Junts, majoria en un ple d’11 edils


La portaveu de Junts a l’Ajuntament de Llançà, Núria Escarpanter, es va convertir dimarts en la primera alcaldessa de la història del municipi. En el ple ordinari que hi havia convocat per dilluns Francesc Guisset (PSC) va presentar la seva renúncia a aquest càrrec seguint l’acord que havien signat els dos partits just després de les municipals. I dimarts Escarpanter va prendre possessió durant una sessió extraordinària que va comptar amb l’assistència de tots els alcaldes que ha tingut Llançà en l’època democràtica. Tal com estava previst, Escarpanter va obtenir els vots dels tres regidors del PCS i dels tres de Junts, majoria en un ple d’11 edils.

Amb el canvi, Francesc Guisset passa a ser el primer tinent d’alcalde, i els dos representants municipals mantenen les regidories que tenien fins ara: Guisset les d’Hisenda, Urbanisme, Obres i Activitats, Promoció Econòmica i Interior; i Escarpanter les de Negociació Col·lectiva, Serveis i Infraestructures, Ensenyament, Benestar Animal, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li