Nova promoció de residents a la Fundació Salut Empordà

0
608

Els vuit professionals que s’incorporen a l’entitat faran la formació durant un període de dos a cinc anys


La Fundació Salut Empordà (FSE) ha donat la benvinguda a la nova promoció de residents que s’han incorporat aquest any a l’entitat. Es tracta de vuit professionals que cursaran la seva formació durant un període de dos a cinc anys, en funció de l’especialitat.

En concret, els residents cobriran dues places de llevador/dora, dues de geriatria (una de medicina i una d’infermeria), una de medicina interna, una d’obstetrícia i ginecologia i dues de medicina de família i comunitària. En total, aquest curs 2022-2023 la Fundació compta amb 26 professionals que estan fent la residència, repartits en les diverses especialitats i els diferents cursos.

Durant l’acte de benvinguda, celebrat a la sala d’actes de l’Hospital de Figueres, també es va fer el comiat del professional que ha acabat l’especialitat aquest curs, tot i que hi ha altres residents que no finalitzaran la seva formació fins al setembre, perquè amb la pandèmia es van incorporar més tard del que era habitual.

Actualment, la Fundació Salut Empordà disposa d’una unitat docent pròpia de Medicina Interna i dues unitats docents multiprofessionals pròpiesd’Obstetrícia i Ginecologia. Des del 2019 també hi ha unitat de Geriatria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li