Nova etapa de l’Escola d’Hostaleria sota el paraigua del Departament d’Educació

0
1766

La gestió exclusiva de l’escola per part de la Generalitat suposa un creixement i nous reptes per l’Institut Olivar Gran


Vespre d’inauguració, dijous passat, a l’Escola d’Hostaleria de Figueres. Se celebrava la nova etapa que ha iniciat el centre des que el Departament d’Educació n’ha assumit la gestió exclusiva. Un pas important que representa un creixement per l’Institut Olivar Gran, ja que la seu de l’Escola d’Hostaleria depèn ara del mateix institut.

L’acte de dijous va coincidir també amb el desè aniversari del primer cicle formatiu a l’Olivar Gran. Durant aquest curs 2019-2020 s’imparteixen a l’institut els cicles formatius de grau mitjà de Cuina i Gastronomia, de Serveis en Restauració, i de Forneria, Pastisseria i Confiteria. També s’imparteix el grau superior de Direcció en Cuina. Aquesta darrera formació és la més recent i es fa en col·laboració amb el Grup Peralada en format dual.

Durant l’acte d’inauguració de la setmana passada el director de l’Olivar Gran, Rafa González, va destacar que el canvi d’etapa a l’Escola d’Hostaleria els ha permès «reinventar-nos, créixer en l’àmbit de graus superiors i enfocar-nos en el que reclama el sector de l’hostaleria».

EL GASTROBAR. A part de la novetat en la qüestió burocràtica, l’Escola d’Hostaleria ofereix ara el servei de gastrobar cada divendres al migdia. Els alumnes de 2n en Direcció de Cuina i els de Serveis cuinen davant dels clients. Durant la resta de la setmana, s’ofereixen també menús de dimarts a dijous al migdia. L’edifici de l’Escola d’Hostaleria és totalment per a la formació del centre des que l’Àrea de Promoció Econòmica de Figueres es va traslladar als Caputxins. El centenar d’alumnes de l’escola disposen de totes les aules teòriques i a la planta baixa hi ha les cuines i el restaurant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li