Nova convocatòria dels Premis Juvenils de Treballs de Recerca

0
1662

Obren les bases pel XVIII Premi Albert Compte i el XXIX Premi Josep M. Álvarez


 

L’ Institut d’Estudis Empordanesos i la Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura organitzen, conjuntament, una nova edició dels Premis Juvenils de Treballs de Recerca de Batxillerat 2019. Amb aquests dos guardons, el XVIII Premi Albert Compte i el XXIX Premi Josep M. Álvarez, les institucions organitzadores pretenen «homenatjar la figura de dues persones, molt vinculades a la ciutat de Figueres que, des dels seus respectius camps, exerciren un destacat paper de docents entre els joves de la comarca».

BASES. Podran concórrer als premis els treballs realitzats per estudiants de batxillerat durant el curs 2018-2019. Mentre que el Premi Albert Compte pe és per a treballs de recerca d’humanitats i ciències socials, el Premi Josep M. Álvarez és per a treballs de recerca de medi ambient i natura. El termini de presentació s’acaba el 14 de març del 2019 (24 h). Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Figueres o enviant un correu electrònic a les entitats organitzadores: info@iee.cat o bé iaeden@ieaden.cat.

JURAT I PREMIS. El jurat estarà format per especialistes de les diferents matèries, docents i representants de l’Ajuntament de Figueres. El jurat pot deixar un premi desert si així ho estima oportú. El veredicte es donarà a conèixer a final del mes d’abril en un acte públic on es farà el lliurament de premis. Es concediran un màxim de tres premis per a cada categoria. El primer premi tant d’Albert Compte de Josep M. Álvarez consten d’una dotació econòmica de 350 euros, mentre que per als dos respectius accèssits hi ha un import de 150 euros per a cada finalista.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li