Nova convocatòria d’ajuts Leader amb més de 600.000 euros

0
1699

Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia en zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per millorar o crear activitats econòmiques en els municipis integrats a ADRINOC


 

Aquest 17 de setembre s’ha publicat la convocatòria d’ajuts Leader per aquesta anualitat, amb una dotació prevista per les empreses o persones emprenedores de l’àmbit territorial d’ADRINOC de 668.642 euros que fomentaran una inversió aproximada d’uns 2 milions d’euros en el territori. Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia en zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per millorar o crear activitats econòmiques en els municipis integrats a ADRINOC.

Aquests ajuts són convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i cofinançats amb fons europeus FEADER, que es promouen i gestionen a través de Grups d’Acció Local, com és el cas de l’Associació ADRINOC.

ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, dona suport i assessorament a totes aquelles empreses i persones emprenedores que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader per crear, millorar i/o ampliar els seus negocis ubicats en qualsevol dels 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès adherits a l’entitat.

Les persones i empreses que es vulguin acollir als ajuts Leader ho podran fer fins al 17 d’octubre del 2018. Es pot demanar informació i contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts, a Olot (972 271 600), a Figueres (972 503 088) i a través de l’adreça info@adrinoc.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li