Nova campanya de dinamització a Roses

0
927

La iniciativa està impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus


L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus va engegar el passat dissabte 1 de maig, i fins al 30 de juny, una nova campanya emmarcada dins el pla de reactivació econòmica local. En concret, els clients que comprin als comerços adherits a l’Associació participaran en un sorteig de 200 vals-regal de compra d’entre 5 i 30 euros per gastar als comerços que participen en la campanya. Segons el col·lectiu, l’objectiu és el de «continuar fent valdre el comerç de proximitat i donar un nou impuls al sector comercial».

Pel que fa als consumidors, el repte és concís: omplir una targeta amb sis segells de sis establiments diferents, que es marcaran per cada compra realitzada. En aquest sentit, cada establiment participant disposarà de targetes i d’un segell amb un número designat per l’Associació, amb el qual se segellaran les targetes. L’entrega de la targeta es farà amb la primera compra, i en cas que la persona en qüestió ja porti la targeta d’una altra botiga, només s’haurà de posar el segell amb el número de l’establiment. Un cop omplertes les 6 caselles de la targeta, els clients entraran en el sorteig amb el número assignat a la seva targeta.

Aquest sorteig es realitzarà un cop acabada la campanya entre l’1 i el 5 de juliol, i els premiats s’anunciaran a les xarxes socials i a cada botiga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li