Nous pantalans amb material més ecològic

0
900

L’espai millorat estava molt malmès per les inclemències del temps i no s’havia canviat des de la inauguració del port esportiu de Roses


El port esportiu de Roses ha acabat les darreres obres de millora, que han consistit a renovar el paviment dels pantalans A, B i C. Aquesta superfície representa 840 m2 i la capacitat per a 223 embarcacions d’entre 6 i 12 metres d’eslora.

L’espai millorat estava molt malmès per les inclemències del temps i no s’havia canviat des de la inauguració del port. El paviment de fusta de pi dels tres pantalans flotants s’ha substituït per un nou paviment ecològic ECODECK de materials reciclats que, en la seva composició, conté un 40% de clova d’arròs. Les noves tarimes estan formades per lames reversibles de gran durabilitat que dupliquen la vida útil del paviment i que no requereixen manteniment amb pintures o vernissos. A més, com que no s’empra fusta verge, es contribueix a la preservació del medi ambient. També s’ha tingut en compte la seguretat de les persones amb un sistema antilliscant molt alt. El cost de l’obra, adjudicada per concurs públic, ha estat de 80.000 euros.

Aprofitant la renovació dels pantalans A, B i C també s’han fet altres tasques de millora al port. Aquestes han anat a càrrec del personal de marineria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li