Nou acord entre La Fundació Dalí i el Patronat de Turisme

0
772

L’objectiu és rellançar l’oferta cultural de les comarques gironines


La Fundació Gala-Salvador Dalí i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona han signat un conveni per tal de promoure la difusió del llegat artístic i patrimonial de Salvador Dalí. L’acord suposa reforçar la col·laboració de les dues institucions en el rellançament de l’oferta cultural de les comarques gironines després de la pandèmia de la covid-19.

La Fundació Dalí aporta amplis elements del llegat del seu fundador, tant material com immaterial, dels quals destaquen els tres museus del Triangle Dalinià, que es vol promocionar des del Club de Màrqueting d’Identitat i Cultura del Patronat de Turisme que treballa per potenciar les marques turístiques de Costa Brava i Pirineu de Girona.

Entre els acords que recull el nou conveni, el Patronat de Turisme incorporarà a les seves accions promocionals d’àmbit nacional, estatal i internacional la promoció i difusió dels Museus Dalí, organitzarà una acció de promoció especial conjunta, fomentarà les visites de premsa i d’altres prescriptors al Triangle Dalinià i col·laborarà en inauguracions d’exposicions internacionals de Dalí, entre d’altres.

La Fundació Dalí cedirà gratuïtament al Patronat de Turisme noves imatges d’obres de Salvador Dalí, cedirà espais dins del Teatre-Museu de Figueres, el Castell Gala-Dalí de Púbol i la Casa Salvador Dalí de Portlligat per a accions promocionals, participarà en els festivals Som Cultura i Vívid, programant activitats en els seus espais museístics, acollirà viatges de premsa, de familiarització i de bloguers procedents de l’Agència Catalana de Turisme, i autoritzarà l’ús de determinades obres de Salvador Dalí per espais publicitaris a l’aeroport Girona-Costa Brava.

El conveni de col·laboració té una durada de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga, i compta amb una comissió de seguiment integrada per membres d’ambdues institucions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li