“No canvio per res aquesta última temporada a Finlàndia”

0
892

Campió de la Segona Divisió a Finlàndia, ascens a Primera, i acaba de fer una prova amb un club de la Championship d’Anglaterra. És la seva millor temporada?
Professionalment, sí. També en vaig fer una de molt bona al Girona, però era cadet.

Quan va decidir marxar a Finlàndia, s’imaginava un resultat com aquest?
No m’esperava tot això que m’ha anat sorgint, però hi anava amb la idea de fer una bona temporada i que sortissin noves oportunitats per al meu futur. Però reconec que no esperava que tot anés tan bé.

Com valora aquesta temporada?
Ha estat molt bona. Jo jugava de lateral, i l’entrenador em va fer jugar d’extrem i de mitja punta. M’he consolidat bé en aquesta nova posició, de número 10. A tothom li agrada jugar allà, ja que et permet lluir-te més, és més per atacar que per defensar. Valoro la temporada com a molt bona, tant en l’àmbit individual com en el col·lectiu.

I el seu rendiment no ha passat desapercebut. Ha estat a prova al Bournemouth anglès, de la Segona Divisió.
I ara hi he de tornar dijous. Vaig estar-hi una setmana fent entrenaments i em volen veure en un partit amistós contra el West Ham, que també s’ha interessat per mi. A veure què passa.

Què n’espera?
Que surti tot bé i que pugui fer el que sé, el que se’m dóna millor, que és jugar amb la pilota als peus. El meu punt fort és atacar. Espero que no sigui un típic partit anglès de lluita.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li