Neix el primer Trail Transfronterer de l’Albera

0
1492

La Trobada Transfronterera de l’Albera es tracta d’una excursió i trail de 35 quilòmetres entre les localitats de la Jonquera i el Voló que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre.


 

El passat divendres la Casa de la Generalitat a Perpinyà va acollir la presentació de la primera Trobada Transfronterera de l’Albera, un acte on van participar l’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, així com el regidor d’Esports, Jordi Picornell, i la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias.

La Trobada Transfronterera de l’Albera es tracta d’una excursió i trail de 35 quilòmetres entre les localitats de la Jonquera i el Voló que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre. La iniciativa està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i l’associació Les Foulées Catalanes, amb el suport de l’Ajuntament de la Jonquera i el del Voló. Durant els dies de la Trobada, un esdeveniment festiu, lúdic, cultural i esportiu, també se celebraran activitats de tota mena i dirigides a tots els públics.

Durant la presentació de divendres a Perpinyà, Martínez va declarar que «és un privilegi i un plaer donar suport a una iniciativa que neix amb moltes ganes i que promet molt». L’alcaldessa també va ressaltar «el caràcter transversal» de la Trobada, ja que englobarà «esport amb cultura, germanor, bon ambient i història». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li