Navata reprograma la Festa Major del Carme’21

0
537

L’Ajuntament ha organitzat un cap de setmana d’actes festius i activitats lúdiques


Navata va ser una de les poblacions de l’Alt Empordà que el mes de juliol va ajornar la seva festa major per la situació de covid-19. Ara reprèn la festa del Carme 2021 els dies 3, 4 i 5 de setembre amb un ampli ventall d’activitats pensades per i dirigides a la gent del poble. Des del consistori destaquen que caldrà complir les mesures anticovid-19 establertes pel PROCICAT.

L’AGENDA. El tret de sortida serà el divendres, 3 de setembre, amb una sessió de gimnàs a càrrec del grup Tiffany’s Empordà rural gym. Es tracta d’una proposta innovadora dins el món esportiu i es farà a l’Era de l’Obra de Navata. La jornada continuarà amb una sessió d’autocine a la zona esportiva, concretament al camp de rugbi, i es projectarà Jumaji: siguiente nivel a les 21 h pel públic infantil, i Baby Driver a les 22.15 h pel públic adult. Hi haurà servei d’entrepans del bar de la piscina i de Can Poncelas.

VETLLADA MUSICAL. La jornada de dissabte començarà amb un espectacle infantil a la tarda, i amb la vetllada musical amb AF Música. Des de l’organització expliquen que se servirà rom cremat a les persones assistents.

VILA MEDIEVAL. El diumenge, a partir de les 11 h hi haurà una visita guiada especial anomenada Navata Vila Medieval. La jornada començarà amb la visita guiada especial i amb obertura de portes sorpresa. Cal destacar que l’itinerari anirà amb l’acompanyament de música trobadoresca a càrrec del grup InTrobaVeritas.

Finalment, les havaneres seran les encarregades de tancar aquesta nova edició de la festa major de Navata. El grup Norai serà el protagonista de la vesprada, que començarà a les 19 h. Des del consistori clouen que la celebració es tancarà amb l’oferiment de rom cremat pels assistents.


  • Pots consultar el cartell, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li