Navata recupera l’Ecofira, aquest diumenge

0
590

Aquesta vuitena edició tindrà tallers, activitats infantils o xerrades temàtiques sobre el món ecològic i el km 0, entre altres propostes


Després d’un 2020 sense Ecofira, Navata es prepara de nou per la vuitena edició d’aquesta fira tan esperada. El 21 de novembre, en horari de 10 a 20 h,als carrers del nucli antic de la població se celebrarà la jornada amb parades i expositors relacionats amb productes d’agricultura ecològica, gastronomia, vins ecològics, energies renovables… També durant la jornada es faran tallers, activitats infantils i xerrades temàtiques sobre el món ecològic i el km 0.

ELS EXPOSITORS 2021. Pel que fa a les parades que podrem trobar a l’Ecofira Navata, en destaquen els següents expositors: embotits, cervesa, ninots, confitures, formatges, plantes medicinals, joies, pa, una castanyera, ecosetrill, sabates, pastissos, xocolata, roba natural… També hi haurà expositors relacionats amb la societat, com ara l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) o parades d’entitats solidàries com l’Oncolliga.

TASTETS DE NAVATA. Una de les activitats que es desenvoluparà de les 13 h a les 15.30 h són els tastets de Navata i Convidats. Alguns dels restaurants de la zona oferiran degustacions a partir de cinc euros. Els establiments que hi participen són: la Piscina, Can Poncelas, Restaurant O’Triskel, Restaurant Can Costa, pizzes del Fornet, Can Rosqui, vins de Mas Vida i cafès Novell.

ACTIVITATS I XERRADES. En aquesta mateixa pàgina es pot consultar l’horari detallat de cada una de les activitats que es desenvoluparan al llarg del diumenge, però cal destacar-ne algunes com ara la xerrada d’energia fotovoltaica i comunitat energètica, que es tracta de la presentació d’un projecte compartit entre els equipament municipals i una comunitat energètica de diferents habitatges de Navata i altres projectes engegats a la població i relacionats amb aquesta mena d’energies sostenibles. Totes les xerrades es faran a la sala del centre cívic de Navata i totes les activitats, tallers i conferències seran gratuïtes.

Per a consultar tota la informació es pot visitar la pàgina web de l’Ajuntament de Navata.


  • Pots consultar el programa de l’Ecofira de Navata, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li