Navata culpa el ‘botellón’ de l’incivisme

0
1444

La regidoria de Festes relaciona els actes incívics amb el consum d’alcohol dels joves en espais públics, i insta les autoritats i els pares a formar i educar els joves per evitar que es repeteixi en un futur


 

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Navata ha emès un comunicat denunciant i condemnant els fets ocorreguts a la festa major del Carme. Concretament la nit del 19, quan, segons el comunicat el poble, es van dur a terme «actes vandàlics a espais públics, intimidacions i robatoris en propietats privades». Aquests fets obliguen el consistori a «ser ferms i expeditius alhora».

Des del dia 20, estan en contacte amb els Mossos d’Esquadra i amb el director d’Interior de la Generalitat a Girona, per mirar d’afrontar el que veuen com la principal font del problema, «el botellón entre els adolescents, que malauradament ha crescut molt, en una zona apartada de l’espai de la festa». Des de la regidoria de Festes creuen que el problema va més enllà: el comunicat assenyala que «la inconsciència, la permissivitat i la manca de responsabilitat dels pares envers els seus fills porten a aquestes situacions de llibertinatge, setmana rere setmana».

El consistori ja ha pres mesures i ha tramitat una denúncia davant dels Mossos per danys públics, i per tots els fets delictius. L’Ajuntament es planteja canviar el tipus de festa del Carme pels propers anys i estan analitzant «els diferents escenaris», el que sí que està clar «són els fets que no volem». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li