Musuan, el nou grup de rock i metal de Joanjo Bosk

0
1211

El projecte, format per un quartet amb un considerable background a l’esquena, es va començar a forjar a finals del 2019, quan Joanjo Bosk i Javi Garrigós van decidir que era el moment d’impulsar un nou grup després d’anys sense participar en un projecte similar


 

Des de fa mesos Joanjo Bosk (veu), Javi Garrigós (baix), David Marky (guitarra) i Toni Puz (bateria) treballen en un projecte, Musuan. És una nova banda que transitarà entre el rock i el metal, cantat en castellà cercant l’equilibri entre melodies i duresa.

El projecte, format per un quartet amb un considerable background a l’esquena, es va començar a forjar a finals del 2019, quan Joanjo Bosk i Javi Garrigós van decidir que era el moment d’impulsar un nou grup després d’anys sense participar en un projecte similar.

Musuan, que pren el seu nom d’un volcà aïllat però actiu d’una illa filipina, té la intenció de publicar un primer single abans de finals d’any i un disc complet el 2021. També estan previstes, per l’any vinent, les primeres actuacions en directe, sempre que la situació ho permeti.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li