Municipis afectats pel top manta s’uniran per pressionar

0
1065

En el termini d’un mes es crearà una plataforma de poblacions, extensiva a tot Catalunya i al País Valencià


L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan; el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, i el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, van participar la setmana passada en una jornada sobre top manta celebrada a la localitat de Peníscola.

Entre els objectius marcats a la trobada, hi ha la imminent creació d’una plataforma de municipis afectats per requerir la implicació real de les administracions superiors, a les quals consideren responsables directes dels canvis legislatius i de les mesures en matèria de comerç, seguretat i socials necessàries per a l’erradicació d’aquest fenomen.

Els representants dels ajuntaments de Peníscola i de Roses es van comprometre a fer extensiva la proposta de la plataforma d’afectats a la resta de poblacions de Catalunya i el País Valencià. Un cop constituïda aquesta plataforma, la primera acció serà demanar una reunió amb el president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a qui se li faran unes peticions perquè les traslladi a les administracions i als ministeris competents.

Segons la Unió Europea, a l’Estat espanyol la venda productes falsificats provoca pèrdues de 6.766 milions d’euros anuals i la destrucció de 53.000 llocs de treball.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li