Moratòria de dos mesos per buscar solucions amb l’antena de l’Olivar Gran

0
691

L’Ajuntament s’ha reunit amb el representant d’American Towers per incidir en la necessitat d’estudiar una altra ubicació de l’antena en el mateix radi establert


L’alcaldessa, Agnès Lladó, es va reunir la setmana passada amb el director general del territori est de Telefónica i el gerent de relacions institucionals de la mateixa companyia per buscar diferents opcions per a la situació de l’antena que era era previst d’instal·lar a l’Olivar Gran.

Les dues parts han acordat una moratòria de dos mesos, en els quals buscaran si hi ha una millor opció per ubicar l’antena. Així mateix, l’Ajuntament s’ha reunit amb el representant d’American Towers per incidir en la necessitat d’estudiar una altra ubicació de l’antena en el mateix radi establert.

L’equip de govern va anunciar aquesta novetat dimecres de la setmana passada. En un nota destaca­va que «amb aquesta moratò­ria es com­pleix el compromís assolit amb els veïns de l’Olivar Gran en la reunió que va tenir lloc el 13 de gener». En aquesta reunió «l’alcaldessa es va comprometre a contem­plar totes les vies per poder buscar solucions a la problemàtica expressada per l’associació de veïns».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li