Moda, glamur i gastronomia al Restaurant Can Ceret

0
2691

L’èxit de la trobada del dissabte a la nit va fer necessària una segona desfilada de moda l’endemà, amb esmorzar a la carta


El restaurant Can Ceret de Sant Pere Pescador va acollir un espectacle de gastronomia, luxe i moda del més alt nivell. La vetllada, organitzada pel xef del restaurant, Didier Guardiola, guardonat per l’entitat Disciples Escoffier Pays Catalan &Occitan, i la seva companya Bakhta- Apacia Bessedik, ambaixadora de l’organització mundial de la gastronomia, va comptar amb la presència de personalitats de l’àmbit polític, com la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez, i l’alcalde Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, entre altres.

Alhora que se servien els plats del xef Guardiola, es produĂŻa simultĂ niament a la mateixa sala la desfilada de moda Miss Elegance International, organitzada per Bruno Solari.

L’alcalde de la vila va tenir paraules d’agraïment per a l’organització, i va recordar que «tenim una vila petita, oberta i tranquila». Va afegir la predisposició de repetir esdeveniments similars: «Provarem de fer més coses, ja que la relació és molt bona.»

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li