Milloren la recollida de pluvials i amplien les voreres a Roses

0
568

Les actuacions es fan a la cruïlla de la ctra. de les Arenes i el carrer Benet Falp i Mates i als carrers Marquina i València


La setmana passada es van iniciar a Roses les obres per a la creació d’una nova xarxa d’aigües pluvials a la cruïlla de la carretera de les Arenes amb el carrer Benet Falp i Mates, així com als carrers del Poeta Eduard Marquina i València. Els treballs tindran una durada de dos mesos, amb un pressupost de 108.000 euros, i inclouran també l’ampliació de voreres per millorar l’accessibilitat i reubicar contenidors.

Amb aquest projecte es volen solucionar les problemàtiques recurrents d’estancament d’aigües plujanes motivades per la morfologia, molt planera, de tot aquest sector i per la manca de drenatges adients. Els treballs consistiran en la instal·lació d’una canalització de 219 metres connectada al col·lector general existent al carrer València amb el carrer Toledo, de set pous de registre per direccionar l’aigua en els entron­caments i cruïlles i d’embornals de gran capacitat. La realització de les obres s’aprofitarà també per ampliar les voreres, millorar els passos de vianants i reubicar l’illa de contenidors de residus sòlids urbans del carrer de Benet Falp i Mates, darrere dels Cinemes. Els problemes d’incivisme i d’abocaments de restes al terra provocaven que la vorera resultés en moltes ocasions impracticable per als vianants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li