Millor accés a l’aparcament dels jutjats

0
1371

El ple també va aprovar per unanimitat la creació de la Comissió d’Estudi del Reglament Municipal (ROM) i l’acatament de la decisió del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que va impugnar el concurs de la neteja i les escombraries


El ple de Figueres, el primer del 2020, va aprovar ahir per unanimitat una memòria per millorar l’accés a l’aparcament públic entre els carrers Ter i Llobregat. L’actuació es va tractar com a assumpte urgent per la petició feta per Casa Ametller, que obrirà a Figueres «el segon establiment més gran del grup a Catalunya», tal com va explicar durant la sessió d’ahir l’alcaldessa, Agnès Lladó. El nou centre «crearà 40 llocs de treball», va afegir Lladó. La millora dels accessos a l’aparcament dels jutjats anirà en benefici de l’establiment i per tant serà Casa Ametller qui n’assumirà el cost. El nou centre comercial d’alimentació s’ubicarà on hi havia anteriorment l’establiment Gifi.

El ple també va aprovar per unanimitat la creació de la Comissió d’Estudi del Reglament Municipal (ROM) i l’acatament de la decisió del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que va impugnar el concurs de la neteja i les escombraries. Ara, s’ha de començar de zero i tornar a convocar el concurs o buscar altres solucions. Això ha obligat a prorrogar el pressupost del 2019. El plenari va fer un reconeixement a l’escriptora Isabel-Clara Simó, traspassada ahir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li