Mig centenar de persones van donar positiu d’alcoholèmia per les Fires

0
694

Els Mossos d’Esquadra van establir uns dispositius especials durant les Fires de la Santa Creu de Figueres -que van durar de l’1 al 8 de maig- per evitar que els ciutadans agafessin el cotxe beguts. En total, els agents van fer 1.017 proves d’alcoholèmia, de les quals 45 han tingut un resultat positiu administratiu, 11 han registrat taxes ja considerades penals i un conductor es va negar a sotmetre’s a la prova.
Aquestes dades reflecteixen doncs que el 5,5% dels conductors que es van sotmetre a les proves havien begut. La policia també va fer 12 proves de detecció de drogues, quatre de les quals van tenir un resultat positiu.
Tot i que els controls preventius es van establir durant tots els dies de les Fires, n’hi va haver dos de més importants – del format macrocontrol- que es van establir la nit del dijous dia 5 i la nit del divendres 6 de maig. Els Mossos d’Esquadra han informat que durant la celebració de les Fires de la Santa Creu de Figueres no van tenir constància de cap accident greu ni mortal.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li