‘Microaccions per amor’ porta el Niño de la Hipoteca a la Cate

0
1729

‘Microaccions per amor’ porta el Niño de la Hipoteca a la Cate


 

La Nau Oliva, juntament amb l’Ajuntament de Figueres, omplirà la ciutat de representacions escèniques el dissabte 15 de desembre. Com en les darreres tres edicions, es tracta d’obres de petit format, curta durada i per a un públic reduït amb passes regulars a diferents espais singulars del municipi.

En total, es podran veure quatre peces, que es donaran a conèixer aviat, en quatre espais. L’entrada és gratuïta. Cadascuna de les obres es representarà en un lloc diferent, i de manera simultània, amb funcions regulars cada quaranta minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada representació es repetirà un total de sis vegades a cada espai, amb l’objectiu que el públic pugui fer la ruta i gaudir de totes les obres.

Els escenaris per aquesta edició seran una aula del Teatre el Jardí, els baixos de Can Met, un espai expositiu del Museu de l’Empordà i el refugi antiaeri de la Guerra Civil.

CONCERT A LA CATE. S’abaixarà el teló del festival, la mateixa nit, a la sala La Cate, amb l’actuació del compositor conegut artísticament com a El Niño de la Hipoteca, Guiu Cortés (Barcelona, 1982). El músic català, nascut al barri de Guinardó de la capital catalana, es va donar a conèixer a través de les xarxes socials. Ell mateix diu que «segons sembla, soc el primer cantautuber de parla hispana. Abans cantava cançons pel món i ningú em feia ni cas. Un bon dia vaig començar a pujar vídeos a YouTube i hordes d’alegres persones em van començar a seguir». I, continua, amb un deix irònic: «Avui dia soc una estrella del pop i miro a la gent per sobre de l’espatlla però sempre amb humilitat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li