‘Mibu. La lluna en un plat’, guanyadora a Sant Sebastià

0
879

El documental té una forta implicació amb la comarca ja que està produït per Films Comestibles, i hi apareixen personatges empordanesos com Mateu Casañas de Roses o Albert Raurich, que havia estat cap de cuina del Bulli, entre d’altres


La secció de gastronomia del festival de cinema de Sant Sebastià ha decidit escollir Mibu. La lluna en un plat com a pel·lícula de l’any. Un film que desvetlla la història i les fonts d’inspiració del que és segurament el restaurant més exclusiu del món, el Mibu. Un temple gastronòmic situat al segon pis d’un petit edifici del barri de Ginza (Tòquio), on a través de les experiències dels xefs més extraordinaris del món ens van descobrint la família Ishida a través de les anècdotes, pensaments, experiències personals, i els seus anhels, neguits i reflexions vitals.

El documental té una forta implicació amb la comarca ja que està produït per Films Comestibles, i hi apareixen personatges empordanesos com Mateu Casañas de Roses o Albert Raurich, que havia estat cap de cuina del Bulli, entre d’altres. A més, també hi surten paisatges alt-empordanesos com la cala Montjoi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li