Mesures per evitar inundacions a CastellĂł Nou

0
1273

El carrer Font d’en Illa, del Mugader i del Poliol s’han connectat a dues xarxes de pluvials que estaven aĂŻllades i s’hi ha fet un parell mĂ©s d’embornals que permetin assolir l’aigua


La urbanitzaciĂł CastellĂł Nou, de CastellĂł d’EmpĂșries, pateix sovint problemes d’acumulaciĂł d’aigua en episodis de fortes pluges. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha previst una sĂšrie d’actuacions per solucionar la problemĂ tica. Aprofitant obres d’asfaltatge s’han fet diverses intervencions.

El carrer Font d’en Illa, del Mugader i del Poliol s’han connectat a dues xarxes de pluvials que estaven aĂŻllades i s’hi ha fet un parell mĂ©s d’embornals que permetin assolir l’aigua. Una actuaciĂł semblant es vol portar a terme als carrers Paborderia i Mare de la Font. Cal destacar tambĂ© que al mateix carrer de la Paborderia es renovaran les canonades d’aigua potable. La il·luminaciĂł de la urbanitzaciĂł Ă©s una altra de les intervencions que es volen executar aquest 2020. SE substituiran per leds les lluminĂ ries existents en alguns carrers i, en concret, al carrer de Paborderia es farĂ  una renovaciĂł completa de la xarxa de llum. Finalment, tambĂ© es faran actuacions per portar fibra ĂČptica a una part de la urbanitzaciĂł i al polĂ­gon industrial el Pla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li