Més de dos milions per a la promoció esportiva

0
1044

Es tracta dels ajuts de la Diputació de Girona destinats a les diferents comarques de la demarcació 


 

La Diputació de Girona ha obert la convocatòria de subvencions per aquest 2020 per a la promoció i el foment de l’activitat física a les comarques gironines. En aquest sentit, enguany està previst que es destinin més de 2 milions d’euros (2.083.000 euros, concretament), que aniran dirigits a ajuntaments, entitats esportives, consells esportius, centres educatius i esportistes de primer nivell. Es tracta d’una quantitat lleugerament més elevada que la de l’any passat.

Aquesta vegada, els ajuts engloben cinc programes després de la creació del Programa de Suport als Ambaixadors de l’Esport Gironí, adreçat a esportistes que participen en competicions de màxim nivell i que, a més de projectar la demarcació cap a l’exterior, ajuden a promoure l’activitat física entre la població gironina.

A banda, també s’ha acordat en aquesta ocasió ampliar a tot tipus de paviments esportius la línia de suport que, en la passada convocatòria, únicament incloïa la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol municipals. Per tant, se’n beneficiaran espais com els pavellons, les piscines o les pistes de gel.

ELS PROGRAMES. Pel que fa als programes, l’A tracta el suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport a la demarcació (1.050.000 euros); el B, el suport a les entitats esportives de les comarques gironines (670.000 euros); el C, el suport als consells esportius (223.000 euros); el D, el programa «Neda a l’escola» d’adquisició i desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques en el medi aquàtic (100.000 euros), i l’E, el suport als ambaixadors de l’esport gironí (40.000 euros).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li